24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Loodgieter Rotterdam centrum

Zoekt u met spoed een loodgieter in Rotterdam centrum? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf. Wij hebben altijd beschikking over voldoende loodgieters in Rotterdam en omgeving. Voor Rotterdam centrum hebben wij een loodgieters 24 uur spoed service, deze kunt u bereiken op telefoonnummer 010-3009153, u krijgt direct een loodgieter aan de lijn om een afspraak mee te maken.

Riool problemen

Ook voor problemen met het riool bent u bij onze Rotterdamse loodgieters aan het juiste adres, of het nu gaat om een verstopping of om een borrelend riool. Wij zijn altijd snel te plaatse en beschikken over de modernste apparaten en machines om alle problemen zoals een verstopt riool snel en vakkundig op te lossen. Alle loodgieters die werkzaam zijn in Rotterdam noord beschikken over een goed uitgeruste service auto en zijn allen goed opgeleid voor dit werk.

Loodgieter Rotterdam centrum spoed service

U kunt ons benaderen voor de gangbare loodgieterswerkzaamheden als het plaatsen van nieuw sanitair, het aanleggen van een extra waterleiding of afvoer. Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week (ook op feestdagen), bij ons terecht voor alle denkbare spoed gevallen. Onze 24 uur spoed service is bereikbaar op telefoonnummer 010-3009153. U krijgt direct een medewerker aan de lijn van ons loodgietersbedrijf om een afspraak mee te maken. Spoed gevallen krijgen bij ons voorrang, op deze manier weten wij altijd 100% zeker dat we super snel een loodgieter bij u kunnen hebben om het probleem op te lossen.

Bij een lekkage of verstopping is het belangrijk snel te handelen, hoe sneller er actie ondernomen word, hoe beperkter de schade blijft! Twijfel dus niet en neem snel contact met ons op bij lekkage aan waterleiding, gasleiding of bij een verstopping van de afvoer of het riool.

Werkzaam in heel Rotterdam en omgeving

Ons loodgietersbedrijf is werkzaam in geheel Rotterdam en omgeving, dus zoekt u een loodgieter of cv monteur  in de deelgemeenten: Kralingen, Delfshaven, Overschie, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Noord, of Hoogvliet? Neem dan snel contact met ons op via telefoonnummer 010-3009153 en krijg direct een loodgieter uit Rotterdam aan de lijn.